Aansluiten bij de praktijk van de deelnemers is in onze visie essentieel voor een optimaal trainingseffect. Voor al onze agressietrainingen geldt dat wij maatwerk leveren. Dit doen we door samen concrete situaties uit jullie praktijk voor de training in kaart te brengen. Verder werken wij met gespecialiseerde agressietrainers en agressieacteurs met ervaring in zorg, onderwijs, publieke sector, kinderopvang, woningbouw, etc. In groepstrainingen focussen we altijd op het effect voor individuele deelnemers.  Dit doen we door iedere deelnemer te vragen naar haar of zijn leerwensen en concrete agressiesituaties waar hij of zij ‘beter’ in wil worden.

Wij gaan voor blijvend effect! Al onze trainingen zijn daarom inclusief 4 maanden follow-up en inclusief incident-coaching na afloop van de training.

Incident-coaching
Heb je een agressie-incident gehad? Bel dan met je trainer. Om het incident en jouw emoties en reacties te evalueren. En jouw vragen te stellen. Jouw trainer helpt je om jouw ervaring te koppelen aan de methoden uit de training. Het leereffect is groot.

4 maanden follow’up
Na de tweede trainingsdag start ons follow’up programma voor blijvend effect. Onze trainers ondersteunen jou via e-coaching nog 4 maanden lang in de praktijk

Jazeker, wij zij CRKBO geregistreerd. En hiermee dus vrijgesteld van BTW.

Jazeker! Al onze agressietrainingen zijn vrijgesteld van BTW.

BROCHURE DOWNLOADEN >>
Nu offerte aanvragen >>

Vragen? Bel Arjan

 

088 – 714 00 00

info@agressietrainingnederland.nl

BROCHURE DOWNLOADEN >>
Nu offerte aanvragen >>